';

Νέα

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

 

Νέο site

Η εταιρία «Φλέγγα», Νικόλαος Χ. Λαΐτσος και ΣΙΑ, σας καλωσορίζει στο νέο ιστότοπο της, ανανεωμένο, ελκυστικό και εύχρηστο! Σας καλούμε να περιηγηθείτε και να απολαύσετε τα αυθεντικά και παραδοσιακά τυροκομικά

Βραβείο καινοτομίας στα τυροκομικά προϊόντα ΦΛΕΓΓΑ

Διάκριση στο διαγωνισμό “Καινοτόμων Σχεδίων για την Προώθηση των τυπικών γαλακτοκομικών προϊόντων της Μεσογείου” έλαβε το 2014 το τυροκομείο Φλέγγα.

Η συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga 2019

  Το Τυροκομείο Φλέγγα συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga 2019 εκθέτοντας τα γνήσια ελληνικά προϊόντα του τονώνοντας τον εξωστρεφή χαρακτήρα του και αναδεικνύοντας τον πλούτο της ελληνική τυροκομίας από

Αφιέρωμα της εφημερίδας “ΘΕΣΣΑΛΙΑ” στο Τυροκομείο ΦΛΕΓΓΑ

Κάντε κλικ εδώ για μεγέθυνση Ευχαριστούμε την εφημερίδα “Θεσσαλία” για το αφιέρωμα στο Τυροκομείο ΦΛΕΓΓΑ.

Η συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Sial 2016

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε! Το Τυροκομείο Φλέγγα συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Sial 2016.

Επίσκεψη Μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Γεωπονίας Αθηνών

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε και ξεναγήσαμε στο Τυροκομείο μας τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας Αθηνών. Οι φοιτητές με ενθουσιασμό παρακολούθησαν την διαδικασία παρασκευής τυριών και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Επίσκεψη Γάλλων τυροκόμων

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε στο Τυροκομείο μας τους Τυροκόμους από τη Γαλλία. Η ομάδα ξεναγήθηκε και εντυπωσιάστηκε από την λειτουργία της σύγχρονης μονάδας.