';

Γιαούρτι2

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΦΛΕΓΓΑ, ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΡΟΒΕΙΟ & ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ

Διατίθεται σε πλήρες (6.5% λιπαρά), με 2% λιπαρά και άπαχο (0% λιπαρά).

Τα γιαούρτια “Φλέγγα” παράγονται από 100% ελληνικό παστεριωμένο πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, με τον αγνό παραδοσιακό τρόπο.

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Χρησιμοποιείται ως βασική πρώτη ύλη για το τζατζίκι, σε συνδυασμό με σκόρδο, αγγούρι και λίγο ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο.

Το στραγγιστό γιαούρτι “Φλέγγα” παρασκευάζεται από ελληνικό πρόβειο γιαούρτι, το οποίο παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο της φυσικής στράγγισης σε τσαντίλα.