Εκτύπωση

Χυλοπίτες

Οι χυλοπίτες "Φλέγγα" είναι ένα είδος παραδοσιακών ελληνικών ζυμαρικών, που παράγονται από αλεύρι, αυγά, φρέσκο γάλα "Φλέγγα" και αλάτι. Η ζύμη ανοίγεται σε φύλλο, και στη συνέχεια κόβεται σε λωρίδες. Μπορούν να μαγειρευτούν με διάφορους τρόπους, είτε ως σούπα, είτε με τη συνοδεία κοτόπουλου κλπ.
Tips: Δοκιμάστε τις χυλοπίτες "Φλέγγα" με σάλτσα ντομάτας, αγνό, ελληνικό ελαιόλαδο, κρεμμύδια και τριμμένη φέτα "Φλέγγα".

NOODLES small