Εκτύπωση

Αλεύρι σίτου- δίκοκκο

Το αλεύρι "Φλέγγα" δίκοκκου σιταριού (emmer flour) είναι ένα πλούσιο αλεύρι που αλέθεται ώστε να αποκτήσει βέλτιστη γεύση, διατροφική αξία και απόδοση. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με μόλις 1% γλουτένης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του κοινού αλευριού σε σχεδόν κάθε συνταγή.
Tips: Ιδανικό για muffins, ψωμιά και ζυμαρικά. Το αλεύρι Emmer (δίκοκκο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη.

Flour

Φιλοξενία και κατασκευή HostPlus ltd