Εκτύπωση

Αλεύρι σίτου- δίκοκκο

Το αλεύρι "Φλέγγα" δίκοκκου σιταριού (emmer flour) είναι ένα πλούσιο αλεύρι που αλέθεται ώστε να αποκτήσει βέλτιστη γεύση, διατροφική αξία και απόδοση. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με μόλις 1% γλουτένης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του κοινού αλευριού σε σχεδόν κάθε συνταγή.
Tips: Ιδανικό για muffins, ψωμιά και ζυμαρικά. Το αλεύρι Emmer (δίκοκκο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη.

Flour

Φιλοξενία και κατασκευή HostPlus ltd Copyright © 2013